En fantastisk konstnär i Ängelholm

Hej igen allesammans, och varmt välkomna tillbaka hit till min lilla hörna här på nätet! I det här inlägget idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om någonting som jag vet med mig att rätt så många av er faktiskt har efterfrågat nu under de senaste få veckorna här på bloggen. Nämligen det här med att ni vill ha rekommendationer från mig för att hitta en bra konstnär i bland annat Ängelholm, Helsingborg eller Halmstad med omnejd.

Det här är med andra ord lite smått riktat till alla er som just då alltså befinner sig i dessa områden, då det är här omkring som jag själv bor, jobbat och lever mitt liv och det blir ju även då därför här som jag vet om flest företag och deras tjänster eller event. Hur som helst så tänkte jag som sagt ta och just rekommendera en riktigt bra konstnär för alla er som nu är intresserade av detta och denna konstnär heter Infinity by Lena. Många av er har ju frågat mig om min konst som ni har sett här på min blogg och jag kan ju säga det direkt att majoriteten av den kommer från just Infinity by Lena för jag tycker verkligen att det är precis en sådan konst som passar mig. I vilket fall som helst så är Infinity by Lena helt klart värd att kika lite närmare på ifall man är konstintresserad eller rätt utav konsttokig precis som jag, så därför kommer jag att länka till Infinity by Lena och hennes egna sida här på nätet lite högre upp här i texten så att ni enkelt och smidigt kan ta er vidare till mer information och kontaktuppgifter med mera. Ha det nu så bra, så hoppas jag att vi snart hörs av igen här på bloggen!